Custom Made Sieraden

Wil je je eigen sieraden met ons ontwerpen?
Wij helpen je graag bij het creëren van jouw unieke sieraden.
De mogelijkheden zijn oneindig.

Boek je afspraak hier

CUSTOM MADE SIERADEN, HOE WERKT DAT?

Ben je op zoek naar sieraden op maat gemaakt naar jouw wensen? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van custom made sieraden. Je kan ook door ons jouw oude sieraden laten omsmelten. We leggen je hieronder graag uit hoe het in zijn werk gaat!

Ben je speciaal op zoek naar unieke bruidssieraden? Kijk dan
hier.


Stap 1: Laat je inspireren! In de galerij hieronder kun je onze eerder op maat gemaakte sieraden bekijken. Zoek door onze website, kijk naar de sterren, of scroll door de wereld van Pinterest. Geen enkel ontwerp is ons te gek. Ben je inspiratieloos en wil je ons jouw sieraad laten ontwerpen? We helpen je graag verder met ideeën voor custom made sieraden. Plan hier een bezoekje aan ons atelier of stuur ons hier een bericht.

Stap 2: Neem contact met ons op! Heb je inmiddels een leuk idee voor een op maat gemaakt sieraad? Laat ons weten of je een zilveren of gouden sieraad wilt laten ontwerpen. Witgoud, diamanten en andere edelstenen... alles is mogelijk! Maak een afspraak om ons atelier te bezoeken of stuur ons een berichtje. Heb je een specifiek budget voor jouw custom made sieraden voor ogen? Laat dat dan vooral weten, zodat we kunnen bekijken wat er allemaal mogelijk is.


Stap 3: Just relax! Wij gaan aan de slag met jouw op maat gemaakte sieraden en laten het je natuurlijk gelijk weten zodra jouw unieke sieraden klaar liggen! De gemiddelde tijd die wij nodig hebben voor het maken van jouw custom made sieraden is 3 - 6 weken. Heb je een snellere deadline? Laat ons dat weten, want we denken graag met je mee!


Prijsindicaties voor op maat gemaakte sieraden:
Zilveren sieraden: van €80,- tot €190,-
14K gouden sieraden: van €120,- tot €800,-
Diamanten en andere edelstenen zijn afhankelijk van de marktprijs.
* Witgoud, roségoud of 18k goud is ook mogelijk.OUDE SIERADEN LATEN OMSMELTEN

We kunnen jouw oude sieraden omsmelten en er een mooi nieuw op maat gemaakt sieraad van maken. Ook kan je jouw oude zilveren en gouden sierden omsmelten tot een ontwerp van onze vaste collectie. Maak hier een afspraak om jouw oude sieraden langs te brengen of stuur ze verzekerd op via de post. Wij zullen de sieraden voor je testen zodat we zeker weten dat we het zilver en goud kunnen hergebruiken.custom ring silver
june ring white & yellow gold
compass necklace 14k gold
letter bracelet 14k gold
zirconia ring 14k gold
garnet ring 14k gold
Triangles earpin 14k gold
earcuff 14k gold
africa necklace
australian opal
cameo ring goud
fingerprint signet ring
Lily of the valley necklace
geboortesieraad sterrenbeeld virgo
onyx ring goud
moedermelk sieraad
birthstone ring emerald
seaglass ring
SOLITUDE_golden gem necklace_custom made_14k gold_webshop
Gold 14k dotted ring
handgemaakt as sieraad van zilver
slavenarmband goud
gouden hanger met structuur
ring goud met schelp