This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

UPDATE Due to the summer holidays, it may take a little longer before we can make and ship your order! If you have a specific date you would like to receive your order, please contact us prior to ordering. Thank you!

DUURZAAMHEID

"We houden van een simpele en minimalistische stijl. Onze collectie kenmerkt zich door organische vormen en tijdloze designs. Alle items zijn duurzaam en lokaal gemaakt door ons in ons atelier in Amsterdam."

Duurzame sieraden

Naast onze collectie duurzame sieraden maken wij ook op maat gemaakte sieraden. Wij geloven dat custom made sieraden een groot deel van de toekomst van de fashion wereld zal gaan uitmaken. Alle sieraden kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd: we kunnen vingerafdrukken, initialen en tekeningen graveren of prachtige duurzame edelstenen toevoegen aan de ring, ketting of armband van je dromen. We kunnen zelfs 'oud' goud omsmelten tot een gloednieuw ontwerp en zo jouw edelmetalen recyclen tot een prachtig, nieuw en duurzaam sieraad. Voor een deel van onze productie gebruiken en recyclen we 'oude' gouden en zilveren sieraden van onze klanten zelf. Voor het andere deel van de productie zijn onze gerecyclede metalen afkomstig van een Nederlandse leverancier die de metalen inkoopt in Duitsland en Italië.

Op weg naar circulariteit

Ons uiteindelijke doel is om volledig circulair te zijn: alleen 'oude' gouden en zilveren sieraden van onze klanten gebruiken om mooie nieuwe duurzame sieraden te maken. Dit is helaas nog niet mogelijk omdat er nog niet genoeg klanten zijn die ons voldoende edelmetalen leveren. Als klanten meer goud of zilver leveren dan nodig is voor hun eigen nieuwe sieraad, is het in de toekomst misschien mogelijk om volledig onafhankelijk, transparant en circulair te zijn.

Duurzame tassen en activewear

Omdat we alle tools en skills in huis hebben, maken we ook duurzame tassen en yoga activewear. De tassen zijn gemaakt van overstock leer en zijn super duurzaam. We hebben een aantal klanten die hun tas al meer dan 5 jaar elke dag gebruiken en hopelijk zullen ze deze nog vele jaren blijven dragen. De duurzame active wear collectie is gemaakt van modal stof. De topjes zijn omkeerbaar, dubbel gestikt, duurzaam en zeer tijdloos. Al onze leer- en stoffen leveranciers zijn gevestigd in Nederland

Jouw bestelling wordt in een duurzame verpakking bezorgd

De kartonnen verzenddoosjes en kaarten zijn gemaakt van 100% gerecycled papier. Ze zijn afkomstig van verschillende leveranciers gevestigd in Nederland. Het vulmateriaal (papier) wordt hergebruikt van de verpakkingsmaterialen die we van onze zilver- en goudleverancier krijgen. Aangezien we een klein bedrijf zijn is dit nog steeds mogelijk. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, dan kiezen we voor 100% gerecycled papier. De tape die we gebruiken om de kartonnen dozen te sluiten, is gemaakt van papier, in plaats van plastic.

Voor bestellingen in Amsterdam kan je kiezen voor thuisbezorging. Wij bezorgen je bestelling persoonlijk op onze bakfiets voor een emissievrije levering binnen een straal van 3 km rondom ons atelier. Je bent ook welkom om je bestelde artikelen zelf op te halen.

Vragen over duurzaamheid? Stuur ons gerust een bericht.