DE ZUSSEN

Wij zijn twee zussen die samen Solitude the Label runnen. Amber, de oudste zus, is degene die in 2015 Solitude oprichtte. Een paar jaar later sloot Tanée zich bij haar aan. Samenwerken als zussen is een geweldige ervaring. We kunnen zo eerlijk tegen elkaar zijn en hebben beiden heel verschillende kwaliteiten, daarom vullen we elkaar prachtig aan.

 

Amber

Amber is erg creatief en gaat met de stroom mee. Zij is degene die momenteel de meeste van onze 14k gouden sieraden creeert. Ze vindt het heerlijk om onze productfoto's te maken en is een geweldige websitebouwer.

Tanée

Tanée is gestructureerd en is graag goed voorbereid. Schrijven is een van haar passies. Ze is nooit bang om iets te vragen. Naast het edelsmeden, is zij degene die graag de tassen ontwerpt en maakt. 


Als jonge kinderen waren we altijd al bezig met knutselen. Onze eigen kussenhoezen naaien, kunstwerkjes verven en kettingen van kleine kralen rijgen. Onze moeder is textiele vormgever, zij heeft ons geleerd hoe de naaimachine werkt. Door haar zijn we geïnspireerd geraakt om een creatieve baan te kiezen. We zijn opgegroeid in de buurt van Leiden en hebben gestudeerd in Amsterdam aan de UvA en de VU. Amber studeerde communicatiewetenschappen en studeerde later af in rechtsgeleerdheid. Tanée studeerde rechten en rondde later haar master in duurzaamheid af. Al deze kennis is zo waardevol voor ons om een eigen duurzame onderneming te runnen. Naast deze studies leerden we het ambacht van goudsmid bij Isabelle Riffon. Isabelle is een getalenteerde goudsmid gevestigd in Leiden. Haar werk kenmerkt zich door organische vormen en patronen, vereeuwigd in edele metalen. Zij, en enkele van haar geweldige collega's, hebben ons zo veel geleerd..

 
Afgelopen voorjaar hebben we ons nieuwe atelier geopend in het centrum van Amsterdam. Klanten kunnen het atelier bezoeken om de Solitude-collectie in het echt te bekijken, of om met ons rond de tafel te zitten en eigen op maat gemaakte sieraden te ontwerpen. Wij geloven dat onze persoonlijke benadering de kracht is van ons bedrijf en heten iedereen altijd van harte welkom.

 

 

Lees meer over onze DUURZAME missie hier.

Wil je onze producten in het echt bekijken? Bezoek ons atelier door hier een afspraak te maken.

Fijne dag,
Amber & Tanée