This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Permanent Forever bracelet

Laat nu jouw permanente Forever armband zetten in ons atelier in Amsterdam! We hebben een collectie van verschillende 14k gouden schakeltjes die geschikt zijn voor de permanente armband om uit te kiezen. De permanente Forever bracelet wordt in ons atelier om je pols gelast, zodat je geen sluiting nodig hebt en je lang van je permanente armbandje kan genieten.

Hoe laat ik een permanente Forever bracelet zetten?

Stap 1: boek een Forever bracelet afspraak en bezoek ons atelier in Amsterdam of koop een Forever bracelet Gift Card online.

Stap 2: tijdens je afspraak kun je je favoriete schakel kiezen. Wij meten je pols voor de perfecte persoonlijke lengte van jouw permanente Forever armband.

Stap 3: we gebruiken onze speciale lasapparatuur om de schakels van de armband aan elkaar te lassen. In een flits is het klaar, je voelt er niets van!


Prijzen/Schakels

Momenteel bieden wij de volgende schakels aan voor onze permanente Forever armbandjes:

- 14k gouden Venetiaanse schakel €140,-
- 14k gouden Gourmet schakel €135,-
- 14k gouden Figaro schakel € 130,-
- 14k gouden Paperclip schakel € 195,-

Andere schakels zijn op aanvraag leverbaar.

Van welk materiaal zijn de Forever bracelets gemaakt?

De permanente Forever armbanden zijn gemaakt van 14k goud, waardoor je Never ending armband blijft fonkelen en glanzen tijdens het dragen. We bieden de permanente armbanden niet in zilver aan omdat zilver zachter en daardoor kwetsbaarder is dan goud. Op verzoek maken wij onze Forever armbanden wel in 14k witgoud en 14k rose gold. Stuur ons een mailtje voor de mogelijkheden!

Kan ik de Forever bracelet afdoen?

Als je om wat voor reden dan ook je Forever armband af moet doen, dan kan je deze eenvoudig afknippen met een stevige normale schaar. Zorg ervoor dat je hem doorknipt bij het kleine ringetje dat de twee uiteinden van de armband verbindt, zodat je de schakels zelf niet beschadigt. Daarna kunnen we hem weer om je pols lassen tegen een kleine vergoeding van €10,-.

Kies jouw favoriete schakel

Zoom Permanent Forever Bracelet - Gift Card
Zoom Permanent Forever Bracelet - Gift Card
Zoom Permanent Forever Bracelet - Gift Card