This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Earlobe piercing

Je kunt nu je oorlel piercing laten zetten in ons atelier! Voor het piercen van de oorlel (geen kraakbeen) gebruiken wij professionele en gesteriliseerde apparatuur. Of het nu je eerste oorlel piercing is of je 3e, boek hieronder eenvoudig je afspraak.

Hoe kun je je oorlel laten piercen?

Stap 1: boek je afspraak

Stap 2: bij je piercingafspraak kun je kiezen met welke oorsteker je een piercing wilt laten zetten. De studs zijn gemaakt van 14k goud of staal. Wij prikken niet met oorringen, maar na 6 weken kun je de oorsteker uiteraard verwisselen voor een ander sieraad.

Stap 3: we markeren met een marker een klein stipje op je oorlel en piercen met een stud naar keuze.

Klaar! Na 6 weken kun je de stud verwisselen voor een sieraad naar keuze.

Prijzen

De prijs voor het laten zetten van één oorlel piercing begint vanaf €20,- (inclusief simpele vergulde of stalen studs). Als je kiest voor 14k gouden studs zal de prijs hoger zijn.

1 piercing (stalen of vergulde stud) €20,-
2 piercings (stalen of vergulde stud) €30,-

1 piercing (14k geelgouden studs) €75,-
2 piercings (14k geelgouden studs) €135,-

Aftercare

De oorlel piercing is relatief eenvoudig te genezen. Maar let op, draai niet aan het sieraad en probeer het niet aan te raken tijdens het genezingsproces. Normaal gesproken duurt de genezing ongeveer 6 weken.

Kan ik elk deel van het oor kiezen?

Het is alleen mogelijk om de oorlellen, het onderste, zachte, vlezige deel van het oor (geen kraakbeen), te piercen. Tijdens de afspraak bekijken wij of er voldoende ruimte op de oorlel is om een ​​derde of vierde piercing te plaatsen.